keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kaukorakkautta meren taa

Tiedän halulla ja tarpeella olevan eron. Toisinaan jopa ymmärrän sen.

Viimeiset viikot olen silti potenut tarpeen kaltaista tunnetta näitä kolmea elementtiä kohtaan. Mielestäni ne kuuluisivat vaatekaappiini. Voisin tehdä niille tilaa antamalla ja myymällä kiloittain vanhoja vaatteita pois tieltä. Olisin valmis raatamaan tunteja ja tunteja. Kaikki muut tuntuvat nyt mitättömiltä näiden rinnalla.


"Liquid Metal Studded Dress"
Joku voi olla toista mieltä siitä, ettei 90-luvun mekko ole oikeasti vintagea. Itseäni ei vähääkään kiinnosta. Avoin selkä, niitit ja maskuliinisen ja femiinisen muodon yhdistelmä osti sydämeni. Kuten myös se tosiasia, että tuo on kokoa M ja tarkemmilta mitoiltaan juuri kokoiseni. Useimmat vintage-mekot ovat auttamattomasti liian pieniä. Mallilla sitä on hieman otettu sisään."Oh Lola Leopard Fringe Cape"

Viime syksynä viehätyin keepeistä ja ponchoista. Ikävä kyllä lähes kaikki vastaantulevat näyttivät rumilta, tylsiltä ja muodottomilta. Päädyin hankkimaan suuren mustan viitan, johon kääriydyin viileinä aamuina. Silti klassisempi ja puetumpi versio aiheesta jäi kummittelemaan mieleeni.

Tässä se olisi kauneimassa kuviteltavassa muodossa. Rakastan kaikkea kiinnityshakasista kuosiin ja reunan hapsuihin. Pituus ja malli näyttävät myös ihanteelliselta. Kaunokainen on selvinnyt tuon näköisenä tähän päivään 60-luvulta asti.
"Voodoo You Do Dress"

Viime aikojen ehkä suurin kaukorakkauden kohde on joukosta ainoa, joka ei ole käytetty. Se on silti yksinkertaisuudessaan jotain lähes vavahduttavaa. En voi lakata tuijottamasta sitä.

Se muistuttaa 60-luvun mystikoista ja satanisteista, pimeämmistä hippinaisista. Siinä on täydellisen pituisissa hihoissa hapsuja. Sen leikkaus on samaan aikaan jännittävä ja rohkea olematta liian paljastava. Se korostaa mitä parhaimmalla tavoilla sekä rintoja että kapeaa vyötäröä jättäen silti paljon peittoon, luultavasti myös kantajansa mielen liikkeet.

Juuri nyt vaan jumaloin.

Jokainen näistä vaatteista on muutaman klikkauksen, monien kilometrien ja liian monien eurojen päässä.

En silti lakkaa haaveilemasta. Oikeastaan voisi alkaa etsiä ilta- ja viikonlopputöitä.

(Kuvat ja vaatteet: Spanish Moss)

2 kommenttia:

  1. You've got gooood taste! Hienoja! http://www.youtube.com/watch?v=8AngvjsYlfU

    VastaaPoista
  2. Hapsuviitta on kyl kohtuuttoman messevä.

    VastaaPoista